home


     Ocna Sibiului


Pensiune Corina este situata intr-o zona in care turistul poate descoperi deopotriva munti si dealuri, dar si locuri precum Ocna Sibiului, in care se pot face bai de soare si namol de-a lungul intregului an. Situata la 17 km de Sibiu, in orasul cu acelasi nume, intre dealuri si coline cu pante domoale, intr-o depresiune, Ocna Sibiului este statiunea cu 50 de lacuri sarate adanci intre 20 si 176 metri si un numar mare de zile insorite (peste 200 zile pe an). Lacurile reprezinta elementul principal de atractie turistica, in jurul carora
s-a dezvoltat statiunea, fiind un factor terapeutic natural eficient, iar umiditatea crescuta datorata evaporarii determina un efect sedativ-tonifiant asupra organismului uman.

  Paltinis - Balea


Si pentru sezonul de iarna cazarea in Pensiune Corina ofera facilitatea de a se afla la 32 de km de statiunea Paltinis, un loc distinct in oferta de agrement din punctul de vedere al iubitorilor de schi si 65 de km de zona Balea, o alta zona recunoscuta ca destinatie turistica. Situata in muntii Fagaras, pe Transfagarasan, Balea Cascada se afla la o altitudine de 1234 m si ceva mai sus Balea Lac la 2034 m. Locatiile sunt partii de schi naturale: schi de agrement si schi extrem.

    Sibiul Vechi

Principala atractie a turistilor veniti in aceasta parte a tarii este chiar cetatea medievala a Sibiului, cu strazi pietruite si fortificatii de caramida datand din secolele al XI-lea – al XII-lea (declarata rezervatie arhitectonica). In Sibiu pot fi vizitate atat cel mai mare muzeu in aer liber din sud-estul Europei - Muzeul tehnicii populare cat si cel mai vechi muzeu din sud-estul Europei, Muzeul Brukenthal, care detine o galerie de arta fara egal. De asemenea exista posibilitatea de realizare a unor excursii in sate de munte care ar fi Rasinari, locul de nastere al lui Emil Cioran si Octavian Goga sau Sibiel, sat in care se afla un fascinant muzeu de icoane pe sticla.